Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Se pregăteşte mutarea verii. David Alaba la FC Barcelona

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19436832/1/ala.jpg

David Alaba (28 de ani) ar putea constitui unul din cele mai de răsunet transferuri ale acestei perioade. Căpitanul lui Bayern Munchen ar fi de acord cu un transfer la FC Barcelona, formaţie care a vrut să îl transfere şi în trecut.

Austriacul este pe final de contract cu bavarezii, iar pentru a prelungi a pretins un salariu de 20 de milioane de euro, care se pare că nu ar fi pe placul conducerii lui Bayern. Un alt factor care ar putea influenţa transferul este tatăl fotbalistului, care este în strânse legături cu catalanii.

Aducerea lui Alaba ar putea acoperi pe lângă compartimentul defensiv şi postul de mijlocaş central, acesta fiind recunoscut pentru polivalenţa sa şi faptul că se poate acomoda la situaţii şi posturi noi în teren.

Jucătorul campioanei din Bundesliga a intrat de curând şi în vizorul lui Manchester City. Pe lângă Alaba Pep Guardiola ia în calcul şi aducerea unui atacant, în contextul în care contractul lui Kun Aguero expiră vara viitoare, iar cel mai bun marcator din istoria clubului e aproape de plecarea de la Manchester.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele