Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Se schimbă în sfârşit legea sportului? Gică Hagi, discuţie faţă-n faţă cu ministrul Tineretului şi Sportului

Fotbal Internațional Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19382481/1/gica-hagi.jpg

Gică Hagi şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, se vor întâlni pentru a avea o discuţie cu privire la dezvoltarea sportului românesc. Stroe a făcut public totul, după ce ”Regele” le-a dat un anumit sfat celor din Guvern, cu privire la modul în care trebuie să fie gestionată legea în acest domeniu. Ionuţ Stroe este deschis să îl implice pe Hagi într-un proiect de acest fel, care vizează aducerea unei noi idei în prim-planul sportului de la noi.

Academia creată de Gică Hagi la Ovidiu este un adevărat exemplu al faptului că România poate să scoată fotbalişti de calitate, care pot fi vânduţi în afara ţării pe bani mulţi. Cu cât vor exista mai multe astfel de academii, indiferent de sport, spune Stroe, cu atât România va avea mai mult de câştigat. ”Am avut o discuţie cu Gheorghe Hagi şi a rămas să ne vedem faţă în faţă în perioada următoare pentru a discuta mai în amănunt. Pentru că avem un interes comun: dezvoltarea sportului românesc şi asta pe termen lung. Iar pentru mine este foarte important să am alături, de fapt ca instituţie să avem alături oamenii din sport deschişi şi dornici să ne pusă la dispoziţie expertiza lor.

 Iar Hagi e un model, un model pentru întreaga societate românească. Avem nevoie de expertiza lui. El e unul dintre sportivii de legendă care nu numai că a făcut performanţă, dar el a ales să împărtăşească generaţiilor care au urmat din cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei. Ba mai mult, a ales să investească în sport şi a făcut-o cu succes”, a declarat Stroe, pentru Agerpres.

Klaus Iohannis, preşedintele României, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că orice sport care poate avea loc în aer liber se poate desfăşura de la 1 iunie. Astfel, data la care se preconiza că va începe Liga 1, 13 iunie, va fi pusă în practică. Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal au înaintat această dată, dar mai era aşteptată o decizie oficială din partea autorităţilor statului.

  • Liga 1 şi Liga 2 se văd pe posturile LOOK

Play-off-ul şi play-out-ul se vor relua cu etapa a treia. În grupa pentru titlul, lupta este în continuare deschisă, pentru că trei echipe au şanse mari la prima poziţie. Primul loc este ocupat de CFR Cluj, urmată de FCSB şi Universitatea Craiova la patru puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri