Ultima oră
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Se ştie numele echipei care vrea să-l transfere pe Olimpiu Moruţan. ”Discuţia este încheiată, deoarece nu cred că este un campionat în care jucătorul ar putea să crească”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20238093/1/agfzad0zyzq2ndu4njg5mtewy2m2ztm0ogfmnme5m2uynjqyma-thumb-1.jpg

Olimpiu Moruţan (22 de ani) este unul din jucătorii pe care Becali speră să obţină o sumă uriaşă. Deşi s-au vehiculat mai multe cluburi interesate de semnătura acestuia, impresarul fotbalistului a declarat că doar cei de la Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) s-au interesat oficial.

„Vă daţi seama, sunt multe discuţii în momentul de faţă. În afară de aceea cu Al-Ain, Moruţan nu are nimic concret acum.

Dar şi acolo, din punctul nostru de vedere, discuţia este încheiată, deoarece nu cred că este un campionat în care jucătorul ar putea să crească”, a explicat Florin Vulturar, la PRO X.

2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, potrivit Transfermarkt, dar Gigi Becali vrea să obţină 15 milioane de euro.

Moruţan a fost desemnat cel mai bun pasator U23 la nivel de club din toate primele ligi ale Europei, în sezonul 2020-2021.

Mijlocaşul român i-a depăşit în această ierarhie pe slovenul David Hrncar (23 de ani), de la ViOn Zlate Moravce-Vrable, cu 13 pase decisive, dar şi pe vedetele Jadon Sancho (21 de ani) şi Moussa Diaby (21 de ani), de la Borussia Dortmund, respectiv Bayer Leverkusen, ambii cu câte 12 assist-uri în campionat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele