Ultima oră
VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat
Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an
Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige” Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige”
Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova
VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig
Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă” Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

"Se tem de mine când mănâncă ciocolată!" Cum îşi "terorizează" perfecţionistul Ronaldo copiii: "Băiatului îi spun să stea în apă rece, dar nu îi place... are 10 ani"

Staruri din fotbal Publicat pe 28 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19831034/1/crr.jpg

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru stilul "spartan" în care îşi trăieşte viaţa pentru a avea cele mai bune rezultate pe teren, fiind adeptul unei vieţi extrasportive impecabile pentru a-şi putea prelungi cât mai mult cariera de fotbalist.

De la alimentaţie la exerciţii fizice urmate cu stricteţe, starul protughez e un veritabil "robot" în afara terenului de fotbal şi încearcă să-şi educe şi copiii în acest stil. Totuşi, e greu ca micuţii să-i urmeze sfaturile, fiind tentaţi de dulciuri sau alte alimente pe care CR7 nu le "aprobă".

"Vom vedea dacă va fi un mare fotbalist (Cristiano Ronaldo Jr). Uneori bea sucuri şi mănâncă cipsiuri... şi ştie că nu sunt de acord cu asta! Îi spun să se odihnească în apă rece, dar nu-i place... Are 10 ani. Şi cei mai mici se tem de ce voi spune atunci când mănâncă ciocolată", a spus Ronaldo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri