Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Se trage cortina peste MotoGP. Marele Premiu al Valenciei este în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. Programul transmisiunilor

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20461325/1/cat.jpg

Ultima etapă a sezonului din MotoGP se dispută pe clasicul traseu de la Valencia. Toată acţiunea se vede în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.

Singura miză este victoria, deoarece Fabio Quartararo şi-a acontat titlul de campion, Francesco Bagnaia pe cel de vicecampion, iar Joan Mir, cel care a triumfat surprinzător în 2020 se mulţumeste acum doar cu a treia treaptă a podiumului.

Bagnaia şi Ducati domină finalul de sezon

Francesco Bagnaia a câştigat Marele Premiu de la Algarve. Italianul a adus astfel suficiente puncte pentru ca Ducati să triumfe în ierarhia constructorilor, în dauna celor de la Yamaha, cu o etapă rămasă de disputat. Cursa s-a terminat prematur, cu două tururi mai repede decât trebuia, din cauza unui incident între Iker Lecuona şi Miguel Oliveira, cel de al doilea fiind scos pe targă, dar din fericire nu este vorba de ceva grav.

Pentru Bagnaia este o victorie de palmares, în contextul în care nu mai are nicio şansă la titlu mondial, care a mers la Fabio Quartararo. Francezul a căzut cu 5 tururi rămase şi astfel a bifat primul abandon din sezon. Pe locul al doilea s-a clasat Joan Mir (Suzuki), în timp ce podiumul a fost completat de un alt ducatist, Jack Miller.

Programul transmisiunilor Marelui Premiu al Valenciei:

Vineri

  • Antrenament 1 - 10:00, în direct pe Look Sport 3 Motors
  • Antrenament 2 - 14:15, în direct pe Look Sport 3 Motors

Sâmbătă

  • Antrenament 3 - 10:00, în direct pe Look Sport 3 Motors
  • Calificări - 13:35, în direct pe Look Sport 3 Motors

Duminică

  • Încălzire - 9:40, în direct pe Look Sport 3 Motors
  • Curse - 12:00, în direct pe Look Sport 3 Motors

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele