Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Seară satisfăcătoare pentru Ionuţ Chirilă: "Sunt mulţumit, am dominat cea mai bună echipă din campionat ca forţă colectivă"

Superliga Publicat pe 4 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20417689/1/fcsb-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-25-09-2021.jpg


Academica Clinceni a obţinut al treilea punct în acest sezon, 1-1 pe teren propriu cu FC Botoşani, iar rezultatul şi maniera de joc a ilfovenilor au fost mulţumitoare pentru Ionuţ Chirilă.
 
Aflat la a doua partidă pe banca Academicii, Chirilă a vorbit despre dificultăţile de lot pe care le are, fără vreun atacant veritabil, şi a explicat de ce le impune fotbaliştilor săi să nu protesteze legat de deciziile arbitrului:
 
"După doar două săptămâni de pregătire am dominat cea mai bună echipă din campionat ca forţă colectivă. Sunt mulţumit de joc, am construit atacuri în terenul Botoşaniului şi am crescut faţă de jocul cu Steaua (n. red - FCSB). Sper să creştem şi mai mult. Sunt mulţumit că avem meciuri tare, pentru că ne fac să vedem la ce nivel suntem în drumul nostru spre a salva acest sezon. Mai sunt convins că, dacă echipa aceasta ar fi jucat ca în seara asta şi ca meciul cu FCSB, acum aveam undeva la 13-14 puncte uşor.
 
E clar că nu avem vârfuri de atac. Omoh nu e vârf de atac, Gavra nu e vârf de atac. Avem un singur vârf, Dumitrache, care e Under 21. Am jucat aceste meciuri fără vârf de atac.
 
Nu comentez arbitrajul. Trebuie să fii inteligent. Le-am spus şi jucătorilor mei, dacă protestează un singur jucător îl amendez. Niciodată nu vei schimba decizia arbitrului, cu cât protestezi, cu atât îl enervezi. Trebuie să fii deştept. A greşit, mergi înainte. Eu nici nu am văzut că a marcat Cascini, o asemenea îmbulzeală era acolo.
 
Această echipă trebuie să demonstreze că devine exponentul fotbalului-spectacol. Când vom avea doi atacanţi vom urca frumos. Această echipă peste şase luni va fi foarte puternică în România. Sunt mulţumit de modul în care ne prezentăm de la meci la meci, azi am fi putut câştiga cu puţină atenţie. Dar sunt mulţumit cu acest rezultat, lucrurile frumoase se fac cu sacrificii şi poate merită să ne sacrificăm în continuare pentru a deveni o echipă puternică. Trebuie să fim modeşti, să arătăm un fotbal curat, frumos, pe care mass-media să-l aprecieze. Asta e menirea noastră, lângă cea fără de care nu se poate, de a creşte nişte jucători tineri", a declarat Chirilă, la interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele