Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Sebastian Colţescu, delegat la derbiul FCSB - CFR Cluj

FCSB Publicat pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20566335/1/col.jpg

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru derbiul FCSB - CFR Cluj, care se va disputa, duminică, de la ora 20:00, în etapa a 22-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Colţescu va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Daniel Mitruţi, în timp ce rezervă va fi Sorin Costreie, iar observator Aron Huzu.

Arbitrii şi observatorii celorlalte partide de duminică:

CS Mioveni - Academica Clinceni, ora 14:30

  • Arbitri: Bogdan Dumitrache - Ionuţ Bobe, Adrian Vornicu - Andrei Moroiţă
  • Observator: Adrian Vidan

UTA Arad - Gaz Metan Medialş ora 17:00

  • Arbitri: George Găman - Adrian Popescu, Bucsi Imre-Laszlo - Lucian Ruşandu
  • Observator: Florin Hîncu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele