Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Sebastien Leob, victorie în a doua etapă din Dakar. Emanuel Gyenes, clasare bună la categoria moto

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20534572/1/leob.jpg

Etapa a doua a Raliului Dakar a fost una extrem de complicată, precipitaţiile au dat peste cap programul şi astfel etapa maraton a fost anulată. Chiar şi aşa s-a concurat între Hail-Al Artawiyah, pe o distanţă de 339.0 kilometri. Condiţiile meteo au făcut ca navigaţia să fie extrem de dificilă.

La clasa moto, Juan Barreda Bort s-a impus cu un avans de 5 minute şi 33 de secunde în faţa lui Sam Sunderland. Podiumul a fost completat de Kevin Benavides.

Reprezentantul României, Emanuel Gyenes a avut o etapă mult mai bună faţă de cea de ieri, când a fost pe punctul de a abandona. Pilotul din Satu-Mare a terminat pe 42. Marele învins al probei este australian Daniel Sanders. Sportivul Gas Gas s-a rătăcit, a ratat un punct de control orar şi a terminat pe 23 abia, la un ecart de 24 de minute şi 58 de secunde. El a cedat şefia la general, în faţa coechipierului Sam Sunderland.

La clasa auto, multiplul campion WRC, Sebastien Leob a reuşit să câştige cu un avans de peste 3 minute în faţa liderului Nasser Al-Attiyah. Podiumul a fost completat de Carlos Sainz, de la Audi. Starul iberic a pierdut ieri peste 2 ore şi a ieşit din calculele pentru victoria finală.

Etapa a treia se va desfăşura marţi între Al Artawiyah şi Al Qaisumah, urmând noi provocări pentru piloţi, care vor avea de înfruntat 368 de kilometri de probă specială.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele