Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Sebastien Leob, victorie în a doua etapă din Dakar. Emanuel Gyenes, clasare bună la categoria moto

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20534572/1/leob.jpg

Etapa a doua a Raliului Dakar a fost una extrem de complicată, precipitaţiile au dat peste cap programul şi astfel etapa maraton a fost anulată. Chiar şi aşa s-a concurat între Hail-Al Artawiyah, pe o distanţă de 339.0 kilometri. Condiţiile meteo au făcut ca navigaţia să fie extrem de dificilă.

La clasa moto, Juan Barreda Bort s-a impus cu un avans de 5 minute şi 33 de secunde în faţa lui Sam Sunderland. Podiumul a fost completat de Kevin Benavides.

Reprezentantul României, Emanuel Gyenes a avut o etapă mult mai bună faţă de cea de ieri, când a fost pe punctul de a abandona. Pilotul din Satu-Mare a terminat pe 42. Marele învins al probei este australian Daniel Sanders. Sportivul Gas Gas s-a rătăcit, a ratat un punct de control orar şi a terminat pe 23 abia, la un ecart de 24 de minute şi 58 de secunde. El a cedat şefia la general, în faţa coechipierului Sam Sunderland.

La clasa auto, multiplul campion WRC, Sebastien Leob a reuşit să câştige cu un avans de peste 3 minute în faţa liderului Nasser Al-Attiyah. Podiumul a fost completat de Carlos Sainz, de la Audi. Starul iberic a pierdut ieri peste 2 ore şi a ieşit din calculele pentru victoria finală.

Etapa a treia se va desfăşura marţi între Al Artawiyah şi Al Qaisumah, urmând noi provocări pentru piloţi, care vor avea de înfruntat 368 de kilometri de probă specială.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele