Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Secetă de goluri la Miercurea Ciuc. Valentin Suciu: "Am făcut greşeli copilăreşti, Craiova ne-a taxat. Trebuie să avem mai mult sânge rece"

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20114794/2/rps0336.jpg

Csikszereda Miercurea Ciuc a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-2, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 2, în direct pe Look Sport. Antrenorul ciucanilor, Valentin Suciu, a declarat că jucătorii săi trebuie să fie mai concentraţi la finalizare.

La Miercurea Ciuc, Compagno (22’) şi Ciolacu (52’ – penalty) au înscris pentru Craiova, iar Bauza (82’) a marcat pentru Csikszereda.

Craiova este neînvinsă în play-off, în timp ce echipa din Miercurea Ciuc n-a reuşit nicio victorie şi a înscris un singur gol.

"Ştiam că o să fie un meci foarte greu. Din păcate, am făcut nişte greşeli copilăreşti, Craiova ne-a taxat, ştiam că stau foarte bine pe tranziţia pozitivă. Ne-am creat câteva ocazii, dar ne-am pripit. Trebuie să avem mai mult sânge rece şi să începem să marcăm.

Prea uşor din punctul meu de vedere penalty-ul, dar nu din cauza arbitrului am pierdut. Să nu ne înţeleagă greşit, că s-a facilitat e una. Arbitrajul poate să influenţeze, asta este, suntem mici. Ar trebui să fim mai buni în faţa porţii şi să începem să marcăm.

Deocamdată, Craiova şi Rapid sunt în postura să se gândească la promovare. Dar o să se joace până la final. Noi, şansa aia mică pe care o avem o să ne-o jucăm până la capăt", a spus Valentin Suciu.

Clasament Liga 2, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20114794/1/clasament-ciuc-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele