Ultima oră
Alex Maxim a semnat cu echipa lui Şumudică! Mijlocaşul a plecat de la Mainz după trei ani Alex Maxim a semnat cu echipa lui Şumudică! Mijlocaşul a plecat de la Mainz după trei ani
OFICIAL: Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va pregăti echipa OFICIAL: Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va pregăti echipa
Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş" Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş"
CFR merge în Malta, pentru meciul cu Floriana, în primul tur al Ligii Campionilor! CFR merge în Malta, pentru meciul cu Floriana, în primul tur al Ligii Campionilor!
Formula 1: Racing Point, penalizată cu 15 puncte şi amendată cu 400.000 de dolari Formula 1: Racing Point, penalizată cu 15 puncte şi amendată cu 400.000 de dolari
Fanii din Programul DDB au dubii faţă de investitorii spanioli. Câţi bani au ajuns, de fapt, în conturile clubului Fanii din Programul DDB au dubii faţă de investitorii spanioli. Câţi bani au ajuns, de fapt, în conturile clubului

Secretul reuşitei lui Burcă: „Am exersat faza asta chiar în această dimineaţă şi am dat două goluri. Mister mi-a zis că voi marca şi cu Celtic şi aşa a fost”

Europa League Publicat pe 12 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19232124/1/burca.jpg

CFR Cluj a făcut un meci mare şi s-a calificat în priumăvara europeană, după 2-0 cu Celtic Glasgow. Andrei Burcă a fost cel care a marcat primul gol şi a pus umărul serios la victoria clujenilor.

„Ne-am mobilizat după înfrângerea dela Botoşani, era păcat să ratăm calificarea. Ne-a spus şi mister, o astfel de ocazie apare rar şi trebuie profitat de ea. Sincer, nu ştiu când vom mai realiza asta”, a spus Burcă, în direct pe Look Plus.

Fundaşul CFR-ului a explicat cum a reuşit să marcheze în faţa scoţienilor. „Am lucrat şi în dimineaţa asta fazele fixe şi am exersat chiar faza asta. Am şi dat două goluri la schema asta, iar Dan Petrescu mi-a şi zis că voi da gol cu Celtic”, a dezvăluit Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele