Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
Fost fundaş la CFR Cluj între 2012 şi 2015, Ionuţ Rada (38 de ani) nu s-a ferit să-l critice pe Dan Petrescu, căruia îi reproşează că nu a insistat suficient pentru păstrarea lui Ţucudean.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412756/1/dan-petresscu-id132746-inquam-photos-bogdan-danescu.jpg


Om de bază în echipa CFR-ului care a câştigat două campionate consecutive în Casa Liga 1, Ţucudean nu a ajuns la o înţelegere cu şefii din Gruia, iar Rada crede că oamenii din conducerea clujenilor au făcut o greşeală în momentul în care nu au făcut tot posibilul să-l convingă pe Ţucudean să semneze prelungirea contractului care expiră la 30 iunie: "Este ruşinos că s-a ajuns ca o echipă care face atâtea puncte în Europa să fie din nou ameninţată cu întârzierea salariilor. Ţucudean a fost golgheterul echipei doi ani, a fost la naţională şi acum pleacă pe uşa din dos. Conducerea şi antrenorul s-au văzut cu sacii în căruţă şi apoi nu l-au mai respectat pe Ţucudean. Nu aşa îi arăţi respectul unui jucător, trebuie să îi înţelegi atunci când traversează o perioadă grea în viaţa personală. E ciudat să nu ţii un atacant precum Ţucudean, în condiţiile în care finalul de campionat va fi foarte greu. Dacă era un jucător mai puţin important înţelegeam să nu i se prelungească înţelegerea până la finalul sezonului. Dar cu Ţucudean trebuia să se ajungă la un numitor comun, totuşi e golgheterul din ultimele două sezoane.
 
Nu poţi uita ce au făcut anumiţi jucători pentru club, nu te poţi concentra doar pe partea financiară. Sunt jucători care vin din străinătate, care fac numai prostoo şi conducătorii se plâng. Poate este o compensaţie, pentru că oamenii de calitate nu sunt respectaţi de cluburi. Lucrurile de genul se întorc împotriva ta", a declarat Rada, luni dimineaţă, la Pro X.
 
Rămas liber după despărţirea de CFR, George Ţucudean are varianta de a se întoarce la UTA, dar şi de a pleca în Zona Golfului. Sâcâit de problemele cardiace cu care se confruntă, vârful ia în calcul şi retragerea din fotbal, având oricând varianta de a prelua frâiele afacerilor familiei.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele