Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Şeful lui PSG, ultimele detalii despre negocierile cu Kylian Mbappe! Afirmaţie enigmatică a şeicului

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20486799/1/profimedia-0645261785.jpg

Kylian Mbappe se află pe sfârşitul contractului cu PSG, expirând vara viitoare. Starul este dorit în continuare pe Parc des Princes. Nasser Al-Khelaifi, şeful de la PSG, şi-a exprimat această dorinţă în repetate rânduri. 

Vara aceasta a fost o întreagă nebunie în privinţa transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid, dacă se face, dacă nu, alimentată de declaraţiile lui Al-Khelaifi. În spaţiul public se ştie că francezul tânjeşte după Real Madrid. 

Acum, şeicul din Paris a vorbit din nou:Mbappe e un jucător fantastic. El ştie ce vrea să facă, la fel ştim şi noi. Dacă negocierile pentru un nou contract au progresat? Sper că da”, citat de jurnalistul Fabrizio Romano. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele