Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Selecţionerul Danemarcei, dezamăgit: "Alta e să pierzi în acest mod". Ce mesaj i-a transmis lui Haţegan în timpul meciului

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20281781/1/hju.jpg


Kasper Hjulmand, selecţionerul Danemarcei, nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de modul în care echipa sa a fost eliminată în semifinalele EURO 2020, 1-2 cu Anglia, pe Wembley, după prelungiri.
 
Autor al celei mai mari performanţe a danezilor din 1992 încoace, Hjulmand contestă penalty-ul primit de Anglia la căderea lui Sterling în careu şi a dezvăluit că i-a spus lui Ovidiu Haţegan (arbitru de rezervă) să-i transmită centralului Danny Makkelie să oprească jocul, pentru că o a doua minge se afla pe teren chiar în zona în care Sterling se pregătea să intre în careu:
 
"Suntem foarte dezamăgiţi. Penalty-ul în sine...pur şi simplu nu-l văd! E foarte clar că Raheem Sterling îşi agaţă piciorul şi cade. Cu cinci secunde înainte, el aleargă pe lângă o a doua minge care este în teren. I-am spus celui de-al patrulea oficial (n.red .- Ovidiu Haţegan). Trebuia să oprească jocul. Una e să pierzi un meci, dar alta e să-l pierzi în acest mod. E foarte enervant şi e păcat pentru băieţi.
 
Am fost foarte aproape de finală. Nu-mi găsesc cuvintele pentru a descrie cât de mult admir acest staff şi aceşti jucători, după ce am traversat împreună atâtea încercări. Noi avem doi jucători care şi-au salvat un coechipier (n.red - rederire la Christian Eriksen, care a făcut un stop cardiac în meciul cu Finlanda), am jucat un fotbal bun", a declarat Kasper Hjulmand, la finalul mecului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele