Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Selecţionerul Portugaliei, criticat de fani pentru tactica din meciul cu Ungaria. Panduru: "Trebuia să câştigi, întâlneai cea mai slabă echipă din grupă" EXCLUSIV

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20247192/1/fernando-santos.jpg

Portugalia, deţinătoarea trofeului Campionatului European, a debutat cu o victorie la EURO 2020, la Budapesta, 3-0 cu Ungaria, în Grupa F. În urma acestui succes, Portugalia intră în istoria Campionatului European, după ce a înscris trei goluri în ultimele zece minute ale meciului. La emisiunea ‘EURO CENTER’ de la Look Sport, Basarab Panduru l-a criticat pe selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, pentru tactica prea prudentă. Aceeaşi opinie au avut-o pe reţelele de socializare mulţi fani portughezi, care i-au reproşat lui Santos că depinde prea mult de sclipirile jucătorilor din atac.

Pe ‘Puskas Arena’, în faţa a aproximativ 60.000 de spectatori, Portugalia a ratat ocazii mari şi a avut emoţii până spre finalul partidei.

Raphael Guerreiro a deschis scorul în minutul 84, apoi Cristiano Ronaldo a marcat în minutele 87 (penalty) şi 90+2.

Victoria Portugaliei cu 3-0 împotriva Ungariei reprezintă cel mai clar succes reuşit de către o campioană en titre în meciul de debut la Campionatul European, egalând performanţa Uniunii Sovietice din 1964 (3-0 cu Danemarca).

"Ungaria s-a apărat foarte bine, iar portughezii nu au reuşit să îi trimită pe cei doi jucători, Bernardo Silva şi Diogo Jota, să pună presiune pe fundaşii centrali. M-a mirat treaba asta. M-a mirat de ce Fernando Santos începe meciul cu Ungaria cu Carvalho şi Danilo, un meci pe care trebuia să-l câştigi, întâlneai cea mai slabă echipă din grupă. Trebuia să joace cu un singur închizător, trebuia să joace Bernardo Silva mai jos. Puneau mai multă presiune pe adversar şi nu mai aşteptau până în minutul 84, când au dat un gol cu mult noroc.

Teoretic, acest meci trebuia câştigat fără probleme de Portugalia, dar uite unde ajungi! Asta e cea mai mare problemă: când câştigi cu 3-0, uiţi prostiile pe care le-ai făcut, nu te mai interesează. Îţi aminteşti atunci când pierzi cu cineva", a spus Barasab Panduru, la emisiunea 'EURO CENTER' de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20247192/2/pan.jpg

Următorul meci pentru Portugalia în Grupa F este împotriva Germaniei, pe 19 iunie, la Munchen.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele