Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Selecţionerul Ungariei se teme de partida cu România. ”Fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis Hagi, este în echipă”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19646523/1/gera.jpg

Selecţionerul olandez Erwin van de Looi consideră echipa de tineret a României drept outsiderul Grupei A a turneului final al Campionatului European de tineret din 2021.

Site-ul oficial al UEFA a prezentat, după tragerea la sorţi de joi, reacţiile antrenorilor echipelor participante la turneul final. În ceea ce îi priveşte pe tehnicienii din grupa României, Zoltan Gera spune că meciurile cu echipe din ţara vecină Ungariei sunt foarte interesante, iar Stefan Kunz, antrenorul Germaniei, nu face nicio referire la formaţia pregătită de Adrian Mutu.

"Germania este întotdeauna puternică, de multe ori au performanţe bune în astfel de turnee, aşa că vom avea o misiune foarte grea, dar suntem fericiţi că putem fi aici şi să jucăm la Campionatul European. Deci, important este să dăm totul şi să ne bucurăm de fiecare minut al jocurilor. Apoi va urma România, pe Bozsik Arena. Deoarece este o ţară vecină a noastră, meciurile Ungaria - România sunt întotdeauna interesante.

Au fost, de asemenea, semifinalişti ultima dată, iar fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis Hagi, este în echipă. Olanda a marcat cele mai multe goluri în calificări. Vorbim din nou despre adversari foarte puternici", a spus Zoltan Gera, antrenorul Ungariei.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele