Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Semnal de alarmă tras de Dan Petrescu după meciurile României: ”O luăm în jos, astea sunt rezultatele!”. Cele trei variante pentru poarta naţionalei

Echipa nationala Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19624053/1/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu, tehnicianul campioanei României şi unul dintre numele vehiculate în ultimii ani pentru a prelua echipa naţională, a vorbit despre ultimele rezultate obţinute de prima reprezentativă a ţării. Petrescu a amintit că naţionala dezamăgeşte mereu şi a spus că dacă nu se va produce o schimbare serioasă panta descendentă va continua pentru echipa iubită de toţi românii.

"Orice rezultat pozitiv la fotbal, mai ales în România... În ultimii ani nu am mai avut, în afară de CFR şi naţionala U21. Restul, zero... Echipa mare dezamăgeşte tot timpul. Mai important e ca la echipa mare să avem calificări. Costache, la 21 de ani, are deja trei campionate şi două calificări la EURO. Dacă nu rămâne cu picioarele pe pământ, va fi greu. Am insistat mereu cu Costache, a fost mereu titular. Mă bucur pentru el. La echipa mare avem nevoie să schimbăm ceva, dar la echipa mare o luăm în jos. Astea sunt rezultatele.

Eu nu vorbesc despre joc. Rezultatele nu sunt bune. Dacă joci în Irlanda de Nord, trebuie să câştigi. La echipa naţională nu văd nimic pozitiv, rezultatele sunt slabe. Singurul lucru pozitiv e că am ajuns în urna a doua, dar nu înseamnă nimic pentru mine. La cum arată lucrurile acum... Dacă nu era rezultatul cu Norvegia, noi nu băteam pe nimeni într-o grupă normală, accesibilă. Rezultatele au fost foarte slabe. Eşecul cu Islanda a fost un rezultat rău pentru fotbalul românesc.", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

”Bursucul” s-a arătat surprins de retragerea lui Ciprian Tătăruşanu. Antrenorul consideră că pentru postul de titular soluţiile sunt Lazar de la Astra, Bălgrădean de la CFR Cluj şi Niţă de la Sparta Praga, în defavoarea lui Ionuţ Radu pe care îl consideră prea tânăr.

"M-a surprins retragerea lui Tătăruşanu, e rezervă totuşi la AC Milan. Poate îşi dă seama că nu mai poate ajuta. Tot timpul zic că atunci când nu mai poţi să ridici mâna. A ridicat mâna, a zis că nu mai are energia necesară. Ar trebui ca trei portari să fie pe listă. Cel de la Astra, Lazar, Bălgrădean, Niţă, Radu. E un portar foarte bun Radu, dar n-aş risca cu un portar tânăr la naţională. La naţională nu poţi face experimente, rezultatele trebuie să vină cât mai repede. Dacă nu ne calificăm nici la Mondiale, ce mai zicem? Nu mai avem scuze. Au trecut prea mulţi ani şi ne ducem rău de tot dacă nu ne calificăm.", a completat Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri