Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Semnalul revenirii la normalitate? Zece mii de fani vor fi pe stadion la Dinamo Kiev - FC Bruges

Europa League Publicat pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19990056/1/kiev.png

Meciul dintre Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, şi FC Bruges, din Liga Europa, se va disputa în faţa a zece mii de spectatori.

"Autorităţile locale au decis în această dimineaţă că suporterilor să li se permită accesul pe stadion. Sunt aşteptaţi aproape 10.000 de fani", a postat FC Bruges, pe contul propriu de Twitter.

Ministrul ucrainean al Sănătăţii, Maksim Stepanov, a anunţat, miercuri, că guvernul a decis organizare de meciuri cu spectatori în tribune, începând cu 18 februarie.

"Este permisă organizarea de meciuri, jocuri pe echipe. Spectatorii au voie să stea în tribune, dar cu anumite restricţii privind numărul de locuri ocupate", a spus Stepanov.

Partidele din Ucraina s-au disputat fără spectatori în ultima perioadă din cauza epidemiei de coronavirus.

Meciul va avea loc de la ora 17.00, pe Stadionul Olimpic din Kiev, în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână, în Belgia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele