Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

Sepsi a anunţat plecarea lui Florin Ştefan

Sepsi OSK Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20184551/1/florin-stefan-de-la-sepsi-sf-gheorghe-convocat-de-urgenta-la-nationala.jpg

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, joi, despărţirea de fotbalistul Florin Ştefan.

Clubul Sepsi OSK şi jucătorul Florin Ştefan au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Fundaşul, în vârstă de 25 de ani, a evoluat pentru echipa noastră din iulie 2018. Cu această ocazie, îi mulţumim jucătorului pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, este anunţul grupării.

Sepsi s-a mai despărţit în ultimele două zile de Simone Rapp, Rachid Bouhenna şi Bryan Nouvier.

FCSB l-a dorit cu insistenţă pe Ştefan, după Campionatul European U-21 din 2019, acolo unde a fost om de bază în angrenajul lui Mirel Rădoi. Gigi Becali a fost dispus să plătească un milion de euro.

Este jucătorul echipei noastre până la terminarea contractului. A intrat în ultimele şase luni de contract. Când o sa fie mai conectat o să îl folosim. Ştefănescu am considerat că merită să joace şi l-am introdus pe el.

Până în momentul de faţă nu şi-a prelungit, e puţin afectat că nu ştie unde să o apuce şi de asta nu l-am folosit. L-am menajat. dacă intră pe teren şi nu este concentrat.. vă daţi seama. L-am menajat”, a declarat Leo Grozavu, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele