Ultima oră
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"

Sepsi a anunţat plecarea lui Florin Ştefan

Sepsi OSK Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20184551/1/florin-stefan-de-la-sepsi-sf-gheorghe-convocat-de-urgenta-la-nationala.jpg

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, joi, despărţirea de fotbalistul Florin Ştefan.

Clubul Sepsi OSK şi jucătorul Florin Ştefan au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Fundaşul, în vârstă de 25 de ani, a evoluat pentru echipa noastră din iulie 2018. Cu această ocazie, îi mulţumim jucătorului pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, este anunţul grupării.

Sepsi s-a mai despărţit în ultimele două zile de Simone Rapp, Rachid Bouhenna şi Bryan Nouvier.

FCSB l-a dorit cu insistenţă pe Ştefan, după Campionatul European U-21 din 2019, acolo unde a fost om de bază în angrenajul lui Mirel Rădoi. Gigi Becali a fost dispus să plătească un milion de euro.

Este jucătorul echipei noastre până la terminarea contractului. A intrat în ultimele şase luni de contract. Când o sa fie mai conectat o să îl folosim. Ştefănescu am considerat că merită să joace şi l-am introdus pe el.

Până în momentul de faţă nu şi-a prelungit, e puţin afectat că nu ştie unde să o apuce şi de asta nu l-am folosit. L-am menajat. dacă intră pe teren şi nu este concentrat.. vă daţi seama. L-am menajat”, a declarat Leo Grozavu, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele