Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

Sepsi ar fi vrut să îl lase pe Dumiter la FCSB. Atacantul s-a răzgândit surprinzător în ultimul moment. ”I-am spus că nu trebuie să aibă teamă să facă pasul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20238136/1/rps5933.jpg

Ioan Andrei Dumiter a anunţat că a decis să rămână la Sepsi, refuzând oferta FCSB!

"Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze şi celor de la FCSB, domnului Gigi Becali, şi celor de la Sepsi. Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continui la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, ştiu că şi ei erau puţin supăraţi pentru că se puseseră de acord cu domnul Becali, dar m-au înţeles.

Sunt în vacanţă acum, aşa cum am văzut că aţi scris, sunt câteva zile în Bulgaria să mă relaxez. Apoi mă apuc de treabă la Sepsi şi vreau să avem rezultate şi mai bune decât sezonul precedent. Vedem în următoarea perioadă de transferuri ce se mai întâmplă", a spus Dumiter pentru Fanatik.

Transferul lui Andrei Dumiter (22 de ani) de la Sepsi la FCSB, anunţat de Gigi Becali zilele trecute, a intrat în impas, după cum anunţă agentul Florin Vulturar.

Cele două cluburi au bătut palma pentru suma de 350.000 de euro şi 20 de procente dintr-un viitor transfer, iar Becali a părut că-l convinge pe jucător cu un salariu dublu faţă de cel de la Sepsi, unde câştiga 4.500 de euro lunar.

Conducerea lui Sepsi dezamăgită că a picat mutarea

Oficialul covăsnenilor, Cornel Şfaiţer a explicat că Dumiter şi-a dat acordul, clubul a fost foarte mulţumit de ofertă, dar totul a picat inexplicabil.

"Dumiter a fost dorit de FCSB, şi-a dat un acord de princpiu la unul dintre agenţi. Noi ne-am dat ok-ul, am fost de acord cu suma de transfer, urma ca jucătorul să se înţeleagă cu FCSB. S-a discutat despre detaliile contractului lui Dumiter, am avut surpriza neplăcută să ne lovim de faptul că Dumiter nu mai doreşte să meargă la FCSB. A intervenit agentul lui, noi am avut o surpriză neplăcută.

El a venit după o perioadă grea, e de admirat cum s-a pregătit, e un profesionist, dar noi ne-am dat acceptul de a fi transferat. Noi oricum eram în căutarea a doi atacanţi, i-am explicat că e şansa lui. Au fost la Steaua jucători gen Vali Badea, Andrei Cristea, care au reuşit la Bucureşti. I-am spus că nu trebuie să aibă teamă să facă pasul la FCSB",
a explicat Cornel Şfaiţer, pentru DigiSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele