Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Sepsi, efort financiar pentru Jefte Betancor: 12.000 de euro pe lună şi 50.000 de euro la semnătură. Răspunsul atacantului

Sepsi OSK Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20257674/1/jb.jpg


Spaniolul Jefte Betancor (27 de ani) a primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar de la Sepsi, dar a decis să o refuze şi să plece, cel mai probabil, în prima ligă din Polonia.
 
După opt goluri în 30 de meciuri jucate în partea a doua a sezonului trecut pentru FC Voluntari, unde a ajuns la austriecii de la SV Ried, ibericul a ajuns la finalul înţelegerii cu grupa din Ilfov, iar impresia bună lăsată în Casa Liga 1 a dus, imediat, la un duel între echipa condusă de Ioan Andone şi Sepsi OSK. Potrivit ProSport, covăsnenii au făcut un efort financiar considerabil şi i-au pus pe masă un salariu de 12.000 de euro şi o primă de instalare de 50.000 de euro pentru a devenit înlocuitorul lui Şafranko, dar Betancor şi-a permis să refuze.
 
Asta pentru că, mai scrie sursa citată, Jefte e aproape să se înţeleagă cu o echipă din prima parte a clasamentului din Polonia, care-i pune pe masă un pachet financiar chiar şi mai atractiv decât cel oferit de clubul condus de Laszlo Dioszegi.
 
Cotat la 350.000 de euro, Betancor a fost locomotiva celor de la FC Voluntari în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Polonia va fi a patra ţară în care va juca, după Spania, Austria şi România.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele