Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

Sepsi nu a mai câştigat din prima etapă, iar Leo Grozavu ştie motivul. ”Au plecat jucători şi se vede”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20400267/1/grozavu.jpg

Sfântu Gheorghe a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua din Casa Liga 1. Formaţia lui Leo Grozavu a avut mai multe ocazii, însă nu a reuşit să treacă de Florin Iacob.

Bărbuţ a avut o dublă ocazie pe final de meci, dar fotbalistul adus de la Universitatea Craiova a lovit transversala, iar apoi a făcut un dribling în plus, în loc să trimită direct pe poartă, care era aproape goală.

Covăsnenii au serie de opt partide fără victorie, iar Leo Grozavu a încercat să explice la final cauzele acestui blocaj.

 ”Am spus-o şi înainte de joc şi o spun şi acum că sunt 4 echipe care se bat la campionat. Am pierdut mult la capitolul spirit, au plecat jucători şi se vede. Este dificil. Nu are rost să ne mai plângem. Există un blocaj, logic, când pierzi este, unde este blocajul nu ştiu să vă zic. Nu sunt soluţii aşa multe să facem ce am făcut anul trecut.

Pentru Cupă încerc să găsesc soluţii. Eu încerc! Măcar n-am pierdut azi.. Jucătorii pe care îi vedeţi azi, aşa arată echipa şi la Cupă, nu am alţii.

E bine pentru statistică că am stat 80 de meciuri. Sper să stau şi mai mult. Nu îmi plac schimbările, sunt statornic, aşa am fost şi ca jucător. Doar aşa poţi face treabă bună, cu răbdare. Nu poţi tot să schimbi. Fără dar şi poate, conducerea de aici a contat în decizia mea de a rămâne la Sepsi.

Al doilea campionat a fost foarte bine reuşit. Am gândit mult transferurile etc. Acum am pierdut mulţi jucători şi de asta sezonul mai slab.

Nu am avut niciun moment în care m-am gândit să renunţ. Ştiam că este un sezon mai greu. Mă aşteptam. Dar sunt un luptător şi nu renunţ”,
a spus Grozavu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele