Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

Sepsi nu renunţă la gândul de a-l transfera pe Chindriş: "Nu am primit un răspuns serios!"

Superliga Publicat pe 9 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20283971/1/rps9525.jpg


Sepsi OSK continuă să spere la transferul lui Andrei Chindriş (22 de ani), fundaşul central al celor de la FC Botoşani despre care Valeriu Iftime spune că are pe masă nu mai puţin de patru oferte concrete.
 
În momentul în care covăsnenii au pus pe masă 100.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer pentru Sepsi, Iftime i-a ironizat şi a numit oferta "un cântec moldovenesc". Adică prea mică pentru pretenţiile sale financiare şi standardele lui Chindriş, fundaş căutat de mai multe formaţii din Europa. Acum, Cornel Şfaiţer, fost colaborator al lui Iftime, devenit manager la Sepsi, aşteaptă un răspuns oficial din partea lui FC Botoşani:
 
"Nu avem încă un răspuns oficial serios despre oferta pentru Chindriş! Cântecul moldovenesc despre care spune Valeriu e unul melodic, cântabil, cred eu palpabil, nu ca basmele sau baladele ofertelor pe care le tot vântură pe la TV. 
 
Ar fi păcat pentru băiat să nu plece vara asta, cred ca i-ar dăuna moralului în primul rând. Sunt convins că Andrei va alege până la urmă inteligent, opţiunea cea mai bună pentru viitorul lui. Iar Sepsi cred că-i poate oferi mediul perfect pentru a creşte. 
 
Deci haideţi să lăsăm cântecele moldoveneşti deoparte şi să discutam serios despre viitorul unui fotbalist. Să se cânte şi ce vrea fotbalistul, pentru că discutăm despre viaţa şi cariera unui tânăr", a declarat Şfaiţer, pentru gsp.ro.
 
Joi seară, Iftime a anunţat că Andrei Chindriş va pleca sigur de la FC Botoşani până pe 5 septembrie, având de ales între patru oferte din Europa:
 
"Andrei are patru oferte scrise din Portugalia prima ligă, Slovenia prima ligă, Spania liga a doua şi Grecia prima ligă. Erau discuţii şi în zona arabă, un super salariu pentru el", a declarat Iftime, pentru ProSport.
 
1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Chindriş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Chindriş a strâns pentru România U21 şapte selecţii, iar pentru FC Botoşani a evoluat în 83 de partide, marcând trei goluri.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele