Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Sepsi OSK negociază cu Kisvarda pentru transferul lui Andrei Peteleu

Sepsi OSK Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20534015/2/pet.jpg

Andrei Peteleu evoluează în prezent în prima ligă din Ungaria, la Kisvarda, dar este aproape să ajungă la Sepsi OSK în acest moment. 

Fundaşul dreapta a semnat în vară cu gruparea maghiară, însă nu a impresionat până acum şi a bifat doar 5 apariţii pentru Kisvarda. Din acest motiv, o despărţire este foarte posibilă în acest moment, în special pentru că există un interes real pentru transferul lui. 

Potrivit GSP, Sepsi OSK l-a dorit pe Peteleu şi în vară, iar acum încearcă din nou să-l aducă. Acesta şi-a trecut în palmares trei titluri de campion şi o Supercupă a României, cu CFR Cluj. 

Aceeaşi sursă notează şi că cei de la Sfântu Gheorghe au o variantă de rezervă în cazul în care nu vor ajunge la o înţelegere cu cei de la Kisvarda. Mihai Butean, fotbalistul lui CFR Cluj, este dorit de asemenea pe Sepsi Arena. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele