Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Sepsi riscă să rateze play-off-ul! Leo Grozavu: "Mi-e ruşine de ce s-a întâmplat astăzi! Am păcătuit prin lipsa de atitudine"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20049551/2/leo-grozavu.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în etapa cu numărul 26 din Liga 1, pe Look Sport. Leo Grozavu s-a declarat extrem de supărat de atitudinea jucătorilor săi. Antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe consideră că obiectivul calificării în play-off este în pericol.

A fost un meci închis la Sfântu Gheorghe, cu puţine ocazii clare de gol. Raportul şuturilor pe poartă este elocvent: 2-0 pentru Chindia.

Cristi Neguţ a înscris în minutul 53, din pasa lui Căpuşă, după o eroare mare în apărarea gazdelor.

"Lipsă de atitudine, nu lipsă de concentrare! De când sunt aici, nu-mi aduc aminte să fi avut o asemenea prestaţie. Mi-e ruşine de ce s-a întâmplat astăzi! Mă consider principalul vinovat! Sperăm că vom învăţa. Astăzi, am fost departe de ceea ce-mi doresc de la echipă. Haos mult, lipsă de atitudine!

Ne aşteaptă câteva etape de foc. Nu vreau să vorbesc mai mult, încă suntem la cald. Am păcătuit prin lipsa de atitudine, nu sunt foarte multe de spus. Adversarii au fost mereu primii la minge, fără să facă un joc foarte bun. S-au apărat foarte bine şi au profitat de unica nesincronizare a noastră. Ne-a deranjat şi starea terenului, mingea sare destul de prost.

Sigur că există riscul să ratăm play-off-ul! Dacă nu facem puncte, riscul există în orice moment", a spus Leo Grozavu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20049551/1/clasament-chindia-sepsi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele