Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat al cincilea titlu naţional la baschet feminin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20181475/1/sep.jpg

Echipa de baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe a învins în deplasare, formaţia CSM Satu Mare, scor 65-56 (32-35), şi a adunat 3-1 la general, astfel că obţine un nou titlu naţional, al cincilea din palmares.

Principalele marcatoare ale partidei de marţi, a patra din cinci programate, au fost Goss 16 puncte, pentru CSM Satu Mare, respectiv Tobin 19, pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

În primele două partide ale finalei, pe teren propriu, Sepsi a câştigat pe teren propriu, cu 69-68 şi 73-50, iar luni, la Satu Mare, a cedat cu 54-75, astfel că are 3-1 la general şi obţine medaliile de campioană.

Sepsi şi CSM Satu Mare au jucat a treia finală consecutivă, iar Sepsi a adunat a şasea finală, de asemenea consecutivă.

Medaliile de bronz ale stagiunii au revenit formaţiei FCC Baschet Arad, care s-a impus cu 2-0 la general în disputa cu Olimpia Braşov.

În sezonul 2020-2021, Sepsi Sfântu Gheorghe a cucerit şi Cupa României, în timp ce la nivel european a atins faza sferturilor în FIBA EuroCup.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele