Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat Cupa României la feminin. Premiile sunt donate pentru cauze umanitare

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20484815/1/sepsi-bas.jpg

Sepsi s-a impus în finala Cupei României, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, cu scorul de 21-17.

Primele şase clasate în Cupa României sunt premiate în bani, iar sumele vor fi donate integral unor cazuri sociale.

CSM Satu Mare a luptat pentru copil născut prematur şi care a suferit un AVC, Sportul Studenţesc pentru fosta componentă a naţionalei Maria Roşianu, afectată de o boală incurabilă, CSM Târgovişte pentru un fan înfocat imobilizat în scaun rulat, KSE Targu Secuiesc a jucat pentru două fetiţe suferinde de hipoacuzie şi care au nevoie de un implant, Dinamo Bucureşti pentru Centrul de Zi pentru Copii Casa “Austria”, BC Sirius Targu Mures pentru Asociaţia ”Sfânta Elisabeta”, iar FCC Baschet Arad şi-a ales drept cauză umanitară reabilitarea sălii de sport din satul Nadăş (jud. Arad).

Competiţia masculină a fost câştigată, sâmbătă, de formaţia CSU Athletic Constanţa (16-10 cu Laguna Blue Sharks). Toate premiile din competiţia masculină (echipamente de joc, panouri, mingi) au fost donate unor grădiniţe, în scopul atragerii copiilor spre baschet.

Cupa Romaniei 2021 la baschet 3x3 a fost organizată de Federaţia Română de Baschet, în parteneriat cu Sport Arena Streetball, şi a fost susţinută de mai mulţi sponsori, alături de COSR şi Ministerul Sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele