Ultima oră
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

Sepsi va juca împotriva Bellona Kayseri şi KSC Szekszard în calificările Euroligii

Baschet Publicat pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20306091/1/sepsi.png

Echipa Sepsi va întâlni formaţiile Bellona Kayseri (Turcia) şi KSC Szekszard (Ungaria) în calificările Euroligii feminine de baschet, conform FIBA Europe.

Sepsi va evolua în Conferinţa 1, în timp ce în Conferinţa 2 vor juca Tango Bourges Basket (Franţa), Valencia Basket (Spania) şi Famila Basket Schio (Italia).

Prima clasată din cele două conferinţe va juca apoi pe tabloul principal al Euroligii. Locurile 2 şi 3 vor evolua în grupele EuroCup.

Preliminariile vor avea loc în perioada 21–23 septembrie.

Locurile de desfăşurare vor fi anunţate în perioada următoare, iar conducerea lui Sepsi a decis să solicite organizarea turneului la care va lua parte echipa din România.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele