Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Serge Gnabry a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi va rata meciul cu PSG din Liga Campionilor

Bayern Munchen Publicat pe 6 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20102675/2/bayern-munchen-aaaaaa.jpg

Atacantul Serge Gnabry, în vârstă de 25 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi va rata meciul pe care echipa lui, Bayern Munchen, îl va disputa cu PSG, în Liga Campionilor, informează lefigaro.fr.

"El se simte bine şi este izolat acasă", a precizat Bayern.

Gnabry a mai fost testat o dată pozitiv, în octombrie 2020, dar până la urmă acela s-a dovedit a fi un test fals pozitiv.

Antrenorul Hans-Dieter Flick va trebui, prin urmare, să se descurce fără un al doilea jucător de atac în meciul cu PSG, după accidentarea polonezului Robert Lewandowski.

Prezenţa internaţionalului german (19 selecţii, 15 goluri) este incertă pentru partida retur, care va avea loc săptămâna viitoare, pe Stadionul Parc des Princes.

Meciul Bayern Munchen - PSG, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 22.00.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele