Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

Sergiu Buş, în pericol la FCSB? Becali e îndrumat să aducă un atacant din Casa Liga 1

FCSB Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19914651/1/rps0120.jpg

FCSB are probleme pe faza de atac, asta pentru că nu dispune de un atacant de careu pe care se poate baza. Liderul din Casa Liga 1 ar putea apela, în opinia lui Bararab Panduru, la atacantul Kevin Luckassen, pe care FCSB l-a avut adversar în meciul de marţi, cu Viitorul Constanţa (scor 2-2).

Fostul fotbalist e de părere că Luckassen se poate descurca foarte bine la FCSB, mai ales că este un jucător pe stilul lui Gnohere, ultimul atacant care a dat randament foarte bun în tricoul roş-albastru.

”Luckassen mi se pare un jucător potrivit pentru FCSB. Pe profilul lui Gnohere, ţine de minge, le dă spaţii lui Man şi Coman, chiar ar fi un transfer foarte bun", a spus Basarab Panduru, la TelekomSport.

Petrea a cerut atacant după meciul FCSB-ului cu Viitorul 

Toni Petrea a surprins la conferinţa de presă. Tehnicianul celor de la FCSB a declarat că ar avea nevoie de un jucător cu profil ofensiv, în contextul în care nu are prea multe soluţii, Sergiu Buş fiind abia refăcut după o accidentare şi va mai dura până să revină la capacitatea fizică normală.

Pe faza de atac încercăm să destabilizăm apărările adverse prin dinamica pe care o dăm jocului. Am impus ritmul jocului, am dominat, dar câteva nesincronizări au făcut să primim acele goluri.

Lipsa aportului lui Moruţan în echipă se vede, dar ceilalţi jucători încearcă să dea tot ce pot. Poate nici Moruţan nu dădea randament maxim în condiţiile meteo actuale.

N-aş spune nu unui transfer, unei veniri a unui vârf de careu. Momentan n-am găsit ceva care să se plieze pe stilul nostru. Sergiu Buş a intrat ieri în program normal. Sper ca de la meciul următor să fie cu noi şi să ne ajute”, a declarat Toni Petrea după meciul FCSB-ului cu Viitorul.

Kevin Luckassen are 27 de ani, este născut în Olanda şi a venit la Viitorul la începutul campionatului, de la Poli Iaşi. Are 17 meciuri, 6 goluri şi o pasă decisivă pentru echipa pregătită de Mircea Rednic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele