Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19519282/1/bus.jpg

FCSB a plecat cu trei puncte de la Călăraşi, după 2-0 cu Academica Clinceni, graţie reuşitelor frumoase semnate de Dennis Man (minutul 86) şi Olimpiu Moruţan (minutul 89). Trupa lui Petrea are cel mai bun atac din Casa Liga 1, cu 17 goluri, a egalat CFR în clasament (15 puncte) şi a ajuns la şase lungimi în spatele liderului U Craiova.

Sergiu Buş a declarat că nu este vorba despre o victorie norocoasă, chiar dacă golurile au venit după minutul 85. Aduc în această vară de la Gaz Metan Mediaş, atacantul este ferm convins că partidele următoare vor aduce un joc mai solid.

"Din punctul meu de vedere, nu este norocoasă. Important este că ne-am păstrat calmul. Chiar dacă am avut câteva ocazii în prima repriză, am început nu foarte bine pe a doua. Însă important este că pe final am marcat cele două goluri. Şi părerea mea este că am meritat. Un meci chinuit, într-adevăr, dar s-a văzut că am rezistat presiunii şi am câştigat. Întotdeauna, după o pauză competiţională, e mai greu. Având în vedere că nu am avut nici noi, nici ei ritm de joc. Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm. Nu mă gândesc. Îmi doresc doar să îmi intru în mână cât mai repede, pentru că e mult mai bine pentru mine. Dar atâta timp cât îmi ajut echipa şi avem rezultate bune, asta e cel mai bine”. a spus Buş, la flash-interviu.

Atacantul a comentat şi o posibil revenire a lui Reghecampf pe banca tehnică, iar Toni Petrea ar urma să treaca secund.

”Nu se discută aceste lucruri. Asta nu pot să spun, trebuie să îl întrebaţi pe domnul MM Stoica sau pe domnul Gigi", a declarat Sergiu Buş, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele