Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sergiu Buş, prima reacţie după transferul la FCSB: "M-am decis în 10 minute! E momentul lor!" Detalii din contractul atacantului

Superliga Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420751/2/sergiu-bus.jpg

Sergiu Buş (27 de ani) a fost prezentat oficial la FCSB, într-o conferinţă de presă în care a apărut alături de patronul Gigi Becali.

Buş a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia roş-albastră şi va avea o clauză de transfer de doar două milioane de euro, semn că a dorit să-şi păstreze deschisă opţiunea unui transfer în străinătate.  Buş are în contractul cu FCSB stipulate inclusiv bonusuri pentru titlul de golgheter al Ligii 1 sau pentru reuşitele din cupele europene.

"A fost foarte scurtă nergocierea. Domnul Becali l-a sunat pe Bogdan Apostu, agentul meu, eu aflam ce vorbeau. M-am decis cu soţia în zece minute. E o nouă provocare pentru mine, a fost un an greu la Gaz Metan, iar acum încă o provocarea e luarea campionatului. Simt că e şi rândul FCSB-ului. După atât timp, e momentul FCSB-ului. Chiar îmi doresc, vreau să iau campionatul!

Totul a durat trei ore, mi-am dat seama că dânsul, împreună cu staff-ul, mă doresc. Pentru un fotbalist e cel mai important să simţi că eşti dorit. E ambiţia mai mare să demonstrez că sunt aici. Sincer, nu mi-e frică de critici. O critică bună face cât două facultăţi. Am fost la CSKA, am mers la Levski Sofia, am trădat culorile bulgarilor.
", a spus Sergiu Buş în momentul prezentării oficiale.

În vârstă de 27 de ani, Sergiu Buş şi-a început cariera de fotbalist profesionist la CFR Cluj, în 2009, însă nu a apucat să joace foarte mult la gruparea ardeleană, fiind împrumutat la mai multe echipe din România, precum Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Gaz Metan sau Corona Braşov. După despărţirea de CFR, în 2014, atacantul a jucat pentru ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra şi Levksi Sofia, iar în ultimul sezon a îmbrăcat tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş, unde a reuşit 11 goluri în 31 de meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele