Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Set la zero pentru Slavia Praga, cu Nicolae Stanciu integralist şi autor al unei pase de gol

Stranieri Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19624890/1/stanciu.jpg

Slavia Praga a făcut spectacol cu Opava în etapa a opta din campionatul Cehiei. Echipa lui Nicolae Stanciu şi-a învins categoric adversara cu un scor de tenis, 0-6, chiar pe terenul acesteia.

Kudela a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 34. În 53’ şi 58’, Kuchta a reuşit dubla pentru Slavia, golul al doilea al său fiind realizat şi datorită pasei venite de la Nicolae Stanciu, care a fost integralist. Au mai marcat Boril 72’, Sima 80’ şi Musa 88’.

După această partidă, Slavia Praga rămâne lideră în Cehia, cu 22 de puncte acumulate în opt meciuri. Pe doi este rivala Sparta Praga, cu 18 puncte, însă cu un meci mai puţin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele