Ultima oră
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar

Setien nu capitulează. Cum comentează şansele la titlul ale Barcei

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19414212/1/alg.jpg

FC Barcelona a câştigat cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la Viilareal, în ultimul meci al etapei cu numărul 34 din La Liga.

Problemele legate de vestiar par însă să persiste. Televiziunea spaniolă care a produs meciul a observat un detaliu foarte interesant. Antrenorul Setien efectiv a fost ignorat de jucători, Messi fiind cel care i-a dat indicaţii lui Semedo, în timpul unei pauze de hidratare.

Antrenorul Setien este însă optimist şi crede că echipa sa poate câştiga la Liga, în prezent fiind un ecart de 4 puncte în catalani şi liderul Real Madrid.

FC Barcelona a câştigat cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la Viilareal, în ultimul meci al etapei cu numărul 34 din La Liga. De asemenea, acesta este de părere că se poate face o figură frumoasă şi în Champions League, competiţie care va reveni în august.

”Bineînţeles, încă putem câştiga titlul în La Liga. Realitatea şi matematica susţin acest lucru. Nu va fi uşor, dar trebuie să sperăm până în ultima zi. Trebuie să ne uităm la noi şi să câştigăm fiecare meci. În acelaşi timp, tot ce facem acum va conta enorm în următoarea competiţie: Champions League”, a declarat Setien.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele