Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Setien şi Barcelona, dependenţi de Messi. Ce spune presa despre un eventual transfer

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19418972/1/messi.jpg

FC Barcelona a câştigat pe terenul celor de la Valladolid, scor 1-0. Unica reuşită a venit în minutul 15, prin Arthuro Vidal.

Fotbalistul chilian a a profitat de o pasă impecabilă a lui Messi şi a tras puternic din interiorul careului, portarul advers fiind prins pe picior greşit.

În urma acestui assist, Lionel Messi este primul fotbalist din istoria La Liga, care atinge într-un sezon 20 de goluri şi 20 de pase decisive. Până la final nu s-au mai produs schimbări pe tabelă, iar trupa lui Setien obţine 3 puncte mari, care o ajută să spere la titlu în continuare. Tehnicianul catalanilor a declarat imediat după meci că plecarea starului argentinian ar fi un dezastru pentru echipă.

„Da, trebuie să-l las să se odihnească. Îl scot de pe teren doar dacă balanţa atârnă pentru noi pe tabelă. Dacă marcăm mai multe goluri în prima repriză, unii jucători ar putea să fie scoşi la pauză sau în repriza a doua”, a declarat Quique Setien, conform AS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele