Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Sezonul de tenis începe şi în 2022 devreme. ATP Cup la masculin şi cu turneu la Adelaide la feminin, înainte de Australian Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20480228/1/australian-open.jpg

Tennis Australia a dat publicităţii calendarul competiţiilor pe care le găzduieşte în luna ianuarie 2022, care culminează cu primul grand slam al anului, programat la Melbourne, între 17 şi 30 ianuarie.

În perioada 1-9 ianuarie se vor desfăşura ATP Cup, la Sydney, turneul Adelaide International 1, de categrie WTA 250 (2-9 ianuarie) şi Melbourne Summer Events, cu un tablou se simplu de categorie ATP 250 şi două de WTA 250 (3-9 ianuarie).

Tot în săptămâna 2-9 noiembrie sunt programate două turnee challenger masculine şi două ITF feminine.

În perioada 9-15 ianuarie vor avea loc competiţiile Sydney Tennis Classic, de categorie WTA 500 şi ATP 250, şi Adelaide International 2, cu tablouri ATP şi WTA, de 250, respectiv 280 de puncte.

Calificările pe tabloul principal al Australian Open sunt programate între 10 şi 14 ianuarie, la Melbourne.

Anul trecut, calificările au avut loc în Zona Golfului, la Dubai şi Doha. Din cauza pandemiei de coronavirus, autorităţile australiene au decis atunci ca numai jucătorii şi jucătoarele acceptaţi pe tablourile principale să intre în ţară, motiv pentru care calificările nu s-au ţinut la Melbourne, iar primul grand slam al anului a avut loc în februarie pentru a pemite sportivilor să efectueze o perioadă de carantină, obligatorie potrivit regulilor sanitare.

Organizatorii Australian Open, primul grand slam al anului 2022, au stabilit şi regulile de participare legate de vaccinare. Astfel, vor fi acceptaţi doar jucători vaccinaţi sau cu scutire medicală de la vaccinare, nu şi cei trecuţi prin boală şi nevaccinaţi.

Rămân şi în acest an fără tradiţionale competiţii de început de sezon oraşele Brisbane, Perth, Hobart şi Auckland (Noua Zeelandă).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele