Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Show-ul Champions League continuă! Echipele probabile pentru PSG - Dortmund şi Liverpool - Atletico

Champions League Publicat pe 11 mar 2020
mail-share icon Email

Marţi şi miercuri ai super meciuri pe Look Plus şi Look Sport. Manşa retur a optimilor se joacă în direct pe posturile Look, iar în această săptămână vom afla primele patru formaţii calificate în sferturi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19297786/3/neymar-mbappe.jpg

  • Miercuri, 11 martie: Liverpool - Altetico şi PSG - Dortmund

Miercuri ai o zi de gală în Champions League, cu două optimi care s-ar fi putut juca fără probleme în semifinale sau finală.

De la 22:00, pe Look Plus, Liverpool trebuie să revină de la 0-1 în faţa "fortăreţei" Atletico Madrid. Oamenii lui Simeone au făcut un meci defensiv perfect în tur, însă Liverpool a arătat în numeroase rânduri că poate reveni în cele mai grele condiţii. Totuşi, trupa lui Klopp pare în pierdere de viteză în ultimele săptămâni.

  • Liverpool: Adrián; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané
  • Atlético: Oblak; Trippier, Savić, Felipe, Renan Lodi; Saúl Ñíguez, Partey, Koke, João Félix; Correa, Morata

Pe Look Sport, de la aceeaşi oră, avem parte de un duel care se anunţă ultra-ofensiv. PSG a pierdut cu 2-1 în Germania, însă Neymar şi Mbappe sunt gata de spectacol.

  • Paris: Navas; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Kurzawa; Di María, Marquinhos, Gueye, Neymar; Cavani, Mbappé
  • Dortmund: Bürki; Zagadou, Hummels, Piszczek; Hakimi, Can, Witsel, Guerreiro; Sancho, Haaland, Brandt

  • Marţi, 10 martie: Valencia - Atalanta 3-4 şi Leipzig - Tottenham 3-0

Ziua de marţi propune primele două dueluri ale săptămânii din Champions League.

Atalanta merge pe terenul Valenciei după victoria confortabilă din tur, însă liliecii vor o minune. În direct pe Look Sport, de la 22:00, Valencia are de remontat înfrângerea cu 4-1 din tur.

  • Valencia: Cillessen; Gayà, Diakhaby, Coquelin, Wass; Guedes, Parejo, Kondogbia, Ferran; Rodrigo, Gameiro
  • Atalanta: Gollini; Palomino, Caldara, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens, A Gómez, Iličić; Zapata

Pe Look Plus ai Leipzig - Tottenham şi echipa lui Mourinho are nevoie de o victorie la limită pentru a se califica. Germanii s-au impus cu 1-0 la Londra şi dubla de departe de a fi decisă.

Tottenham vine însă la Leipzig cu mari probleme de lot, fără cei mai buni oameni de gol. Harry Kane şi Heung-min Son sunt accidentaţi pe termen lung, în timp ce olandezul Steven Bergwijn tocmai a fost scos din joc de o accidentare suferită în utimul meci de campionat.

  • Leipzig: Gulácsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg; Adams, Laimer, Sabitzer, Angeliño; Werner, Schick, Nkunku
  • Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Sánchez, Dier, Vertonghen; Winks, Lo Celso; Lamela, Moura, Alli



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri