Ultima oră
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”

Şi Arsenal a dat lovitura! Tunarii au plătit clauza de reziliere a lui Thomas Partey în ultimele ore de mercato

Premier League Publicat pe 5 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19504127/1/ttt.jpg


Arsenal Londra a dat lovitura în ultimele ore ale perioadei de mercato şi a notificat-o pe Atletico Madrid că plăteşte clauza de reziliere a mijlocaşului ghanez Thomas Partey (27 de ani), în valoare de cinci milioane de euro.
 
Complicata telenovelă a mutării lui Partey în capitala Angliei s-a terminat în ultimele trei ore ale acestei perioade de mercato. Ieşită din cursa pentru Jorginho şi Aouar, Arsenal a decis că e momentul să o anunţe pe Atletico despre intenţia de a plăti clauza de 50 de milioane de euro. Imediat, Partey s-a îmbarcat în avionul de Londra şi a mers în Marea Britanie pentru a face vizita medicală.

Atletico Madrid se alege cu Lucas Torreira

Totuşi, Diego Simeone nu rămâne descoperit la mijlocul terenului. Cholo şi oamenii din conducerea lui Atletico Madrid au intuit la timp întorsătura pe care o va lua cazul Thomas Partey şi au bătut palma cu Arsenal pentru împrumutul pe un sezon al uruguayanului Lucas Torreira, mijlocaş defensiv care a încetat de multă vreme să mai intre în planurile de prezent şi viitor ale lui Mikel Arteta. Torreira a efectuat, deja, vizita medicală şi urmează să fie anunţat drept noul fotbalist al trupei de pe Wanda Metropolitano.
 
După cinci ani în care l-a ţinut pe Partey la echipa mare, Atletico face un profit de 50 de milioane de euro, în condiţiile în care africanul a crescut la grupele de copii şi juniori ale clubului. Partey pleacă din capitala Spaniei cu trofeul Europa League şi cel al Supercupei Europei în CV.
 
40 de milioane de euro e cota de piaţă a lui Partey, conform transfermarkt.de.
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele