Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Şi Ladislau Boloni refuză FRF! Motivul invocat de fostul mijlocaş

Echipa nationala Publicat pe 12 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20548937/1/bol.jpg


Ladislau Boloni (68 de ani) a decis să decline oferta pe care FRF i-a făcut-o pentru a deveni noul selecţioner al României. Experimentatul tehnician nu a avut o problemă cu salariul pus pe masă de Răzvan Burleanu, ci cu durata contractului.
 
După o perioadă de negocieri intense, Boloni era aşteptat să dea un răspuns încă de marţi seară, dar a mai întârziat, preferând să-şi mai ia o zi de gândire. Aflat la Târgu Mureş, după ce s-a întâlnit cu Mihai Stoichiţă la Bucureşti, Loţi a hotărât să nu dea curs propunerii de a redeveni selecţioner, anunţă gsp.ro.
 
Iar motivul refuzului nu e legat de partea financiară, fostul mijlocaş central al Stelei acceptând remuneraţia de 30.000 de euro pe lună cu care a fost întâmpinat de Burleanu. Problemele au apărut în momentul în care cele două părţi au discutat durata contractului: Boloni voia o înţelegere pe patru ani, în timp ce federalii ar fi dorit una pe doar doi ani, adică o singură campanie de calificare la un turneu final, Campionatul European din 2024.
 
În timp ce Boloni a condiţionat semnarea contractului de cei patru ani ai înţelegerii, cuplul Burleanu-Stoichiţă a încercat să meargă pe o clauză separată, conform căreia perioada contractuală s-ar fi prelungit automat în cazul în care Loţi califica naţionala la Europeanul de peste doi ani.
 
Boloni e al patrulea mare nume pe care FRF nu l-a convins să vină pe banca naţionalei, după Hagi, Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu. Acum, opţiunile redevin Adrian Mutu şi Edward Iordănescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri