Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Şi Pintilii e mulţumit. EXCLUSIV | Analiza "secundului" de la FCSB după egalul dramatic cu CFR

FCSB Publicat pe 24 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20568553/1/mp.jpg


Mihai Pintilii, "secundul" lui Toni Petrea, se declară şi el mulţumit cu punctul câştigat în minutul 90+3 al derby-ului cu CFR Cluj (3-3), unul care i-a permis FCSB-ului să rămână la zece lungimi de lider şi să nu-l lase pe Dan Petrescu să ia un avans care se putea dovedi decisiv în lupta la titlu.
 
Fostul mijlocaş defensiv e bucuros din punct de vedere profesional pentru că încă-l are la echipă pe Florin Tănase şi a explicat tactica din repriza a doua, în care absenţele lui Vali Creţu şi Risto Radunovic au obligat staff-ul tehnic al gazdelor să apeleze la mai multe improvizaţii:

"Prima repriză a fost a lor, dar noi ştiam cine e CFR, cum joacă, cred că golurile au fost marcate pe greşelile noastre. Suntem mulţumiţi, nu am câştigat şi nu am pierdut. Aveam mare nevoie de victorie ca să ne apropiem de ei, erau importante cele trei puncte, pentru că jucam acasă.
 
Din postura mea pot spune că mă bucur că-l avem pe Tănase. Pentru el, mi-aş fi dorit să plece, să prindă un transfer. E căpitanul echipei, ne ajută în continuare"
 
E greu, mai sunt şapte etape. Se mai pot câştiga şi pierde puncte, depinde. În play-off vom vedea diferenţa de puncte şi vom spune dacă au luat o opţiune pentru câştigarea titlului şi dacă vom spune pas pentru la anul. 
 
După perioada de pregătire vrei să ai o echipă omogenă, probabil de chestia asta s-a ţinut cont. La noi nu s-au făcut transferuri, se ştia în mare cu cine vom merge la luptă. La pauză nu mai aveam nimic de pierdut, aveau 2-1, trebuia să atacăm şi să surprindem cu ceva. Cred că i-am susprins, am controlat repriza a doua
 
Alte soluţii nu am avut în benzi, astea au fost singurele soluţii la care ne-am gândit. După pauză s-au schimbat lucrurile. Un meci plăcut pentru cei din faţa televizorului, pentru noi, cei de pe bancă, nu e bine. Am trăit nişte clipe care nu fac bine", a declarat Pintilii, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Look Sport+.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele