Ultima oră
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”

Şi totuşi nu renunţă. Instanbulul vrea să găzduiască finala Champions League

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19388457/1/cha.jpg

Oficialii UEFA au anunţat că săptămâna viitoare vor decide soarta competiţiilor europene, care au fost suspendate în luna martie, datorită pandemiei de Coronavirus.

Finala Ligii Campionilor va avea loc în Portugalia, la Lisabona, şi nu în Turcia, aşa cum s-a stabilit la începutul sezonului, anunţă nemţii de la Bild. Din informaţiile apărute în presa internaţională, turcii au auzit de intenţia UEFA de a organiza un ”Final Four” în acest sezon. Chiar dacă le surâde ideea, ar fi vrut ca meciurile să se desfăşoare cu spectatori în tribune, pentru a câştiga ceva la partea economică.

Totuşi, turcii fac tot posibilul să întoarcă decizia în favoarea lor, deşi tara este extrem de afectată de pandemia de Coronavirus, cu 173.036 de cazuri de infectare raportate şi 4.746 de decese.

“Nu am nicio îndoială în privinţa faptului că această finală va avea loc în cele mai bune condiţii în Turcia. Suntem convinşi că vom primi veşti bune la 17 iunie”, a afirmat Kasapoglu, ministrul sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt