Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Silvian Cristescu, noi dezvăluiri despre scandalul iscat la meciul cu Botoşani. ”Croitoru îl înjură pe jucătorul nostru!”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20175413/1/silvian-cristescu.jpg

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani a fost neaşteptat de încins, cu trei eliminări (Vătăjelu 45+1’, Bancu 83’ / Ţigănaşu 37’) şi 12 cartonaşe galbene în total. A fost scandal şi în tribune, iar Silvian Cristescu a sărit la bătaie spre zona în care se aflau rezervele şi staff-ul celor de la FC Botoşani. Finanţatorul echipei moldovene, Valeriu Iftime, a condamnat comportamentul lui Silvian Cristescu şi l-a acuzat că era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incidentele s-au petrecut în prima repriză a meciului de la Craiova, în direct pe Look Sport+. Silvian Cristescu, oficial al ‘alb-albaştrilor’, susţine că a fost înjurat şi provocat de către oaspeţi, în special de către antrenorul Marius Croitoru.

„Eu ştiu ce am făcut, nu am văzut imaginile. Întrebarea asta să i-o puneţi domnului de la Botoşani, lui Croitoru. De-a lungul istoriei nu am făcut un gest fără să fiu provocat. A început să ne arate semne obscene, noi aveam ce aveam cu arbitrul. A pus mâna la ureche şi ne arăta cu degetul. Noi suntem proşti? Arăta degetul mijlociu pe lângă ureche. Noi, cu Botoşani, am fost văduviţi cu cinci puncte. E normal să fiu subiectiv privind Universitatea Craiova, dar am fost şi avantajaţi, dar prea puţin faţă de celelalte echipe.

Înainte de a ne face semnul cu degetul, când ia roşul fotbalistul de la Botoşani, Croitoru îl înjură pe jucătorul nostru. Să vă uitaţi la fază. După, în continuu ne-a arătat semne obscene, am 50 de martori, observatorul de joc, toată lumea a văzut asta”,
a spus Silvian Cristescu, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri