Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Silviu Lung Jr. a dat cărţile pe faţă şi a explicat de ce s-a retras de la naţională! „A fost un grup foarte frumos”

Alte campionate externe Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20485421/1/lung.jpg

Silviu Lung Jr. se află din 2017 în Turcia, unde evoluează la Kayserispor. Formaţia sa ocupă locul 16 în acest moment, în clasament. 

Portarul în vârstă de 32 de ani a mai evoluat la Ştiinţa Craiova şi Astra Giurgiu. Recent a decis să se retragă de la echipa naţională a României, iar în cadrul unui interviu, Lung Jr. a vorbit despre motivele care au stat în spatele acestei decizii şi implicit despre situaţia sa actuală.

„Decizia de a mă retrage a venit treptat. Am luat decizia de a mă focusa pe tot ceea ce înseamnă echipa de club. Nu a fost nicio supărare, nimic. Totul a venit normal, nu a fost nicio ceartă cu nimeni.

M-am simţit foarte bine, am fost convocat constant, în ultimii 10 ani. A fost un grup foarte frumos. La ultima convocare se schimbaseră foarte multe, toţi băieţii, grupul. M-am gândit că cel mai bine este să mă concentrez pe echipa de club. Atât timp cât o să mă simt bine şi o să am plăcerea de a juca, nu se pune problema să mă las.

Aş vrea să joc până la 40 de ani. Nu privesc ceea ce fac ca pe un job, încă am pasiunea asta, plăcerea asta. Atât timp cât am pasiunea asta, nu mă gândesc la retragere. Aş vrea să continui în străinătate. Asta este prioritate”, a declarat portarul pentru AS.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri