Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Simeone forţează distanţarea în fruntea Spaniei. Atletico Madrid - FC Sevilla, marţi, ora 22:30, în direct pe Look Sport+. Echipele probabile

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19872331/1/atl-sev.jpg

Atletico Madrid şi FC Sevilla se întâlnesc într-o partidă restantă, marţi, de la ora 22:30, în direct pe Look Sport+. Ambele echipe sunt în fruntea clasamentului din La Liga şi au obiective măreţe.

Gazdele au un start perfect şi conduc în clasament, cu 38 de puncte şi trei meciuri mai puţin disputate, faţă de cei de la Real Madrid, care etapa trecută s-a încurcat pe terenul celor de la Osasuna, scor 0-0, după un meci foarte modest. Echipa lui Diego Simeone vine după patru victorii consecutive, dar o aşteaptă un meci de foc.

Julen Lopetegui a dus-o pe FC Sevilla în prezent pe locul 6, iar în cazul unui succes cu madrilenii echipa ar putea urca pe locul al patrulea, poziţie care duce în Champions League. Andaluzii au câştigat runda trecută cu Real Sociedad, scor 3-2.

Echipele de start:
Atletico:Oblak; Savic, Felipe, Hermoso; Vrsaljko, Llorente, Koke, Lemar, Carrasco; Felix, Suarez
Sevilla:Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Ocampos, En-Nesyri, Suso

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele