Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Simeone gest urât la adresa lui Klopp, după Atletico - Liverpool. "Este un laş"

Champions League Publicat pe 20 oct 2021
mail-share icon Email



A fost o seară spectaculoasă de UEFA Champions League, cu 34 de goluri marcate. Show a fost şi la Atletico - Liverpool (2-3), unde spaniolii au revenit de la 0-2, dar au pierdut pe final dintr-un penalty, după ce Griezmann a fost eliminat. Tensiunea a fost maximă şi după finalul jocului, în tabăra lui Atletico Madrid.

Diego Simeone nu a mai stat să îi strângă mâna lui Jurgen Klopp şi a fugit la vestiar în momentul în care s-a auzit fluierul final. Gestul său a fost aspru criticat în Anglia. "Să nu strângi mâna după meci şi să alergi spre tunel este un gest destul de laş", l-a acuzat Lescott, fostul fundaş din naţionala Angliei, la BT Sports.



Antrenorul argentinian a încercat să-şi explice gestul, după meci. "În mod normal, nu salut după meci. Nu-mi place şi nu cred că este "sănătos", pentru că va exista întotdeauna cineva care nu va fi de acord cu rezultatul. Dacă îl văd acum pe Klopp nu am nicio problemă să îl salut", a spus Simeone.

Lucescu, meciul 12 cu Barcelona

Spectacol se anunţă şi în această seară, în partidele care se văd pe programele Look Sport. Mircea Lucescu se confruntă pentru a 12-a oară cu echipa Barcelonei. Galatasaray, Şahtior şi Dynamo Kiev sunt echipele cu care "Il Luce" i-a înfruntat pe catalani. De două ori a reuşit românul supriza pe Camp Nou, în UEFA Champions League. În 2001 a fost un 2-2 între Barcelona şi Galatasaray, iar în 2008 Şahtior câştiga cu 3-2.

Cristiano Ronaldo poate fi şi el de urmărit în această seară. Manchester United - Atalanta este de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+. Echipa din Bergamo este o "victimă" preferată a starului portughez. Ronaldo are 3 goluri în 4 partide cu formaţia lui Gasperini. Goluri multe sunt aşteptate şi în Benfica - Bayern, de la 22:00, în direct pe Look Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri