Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Simona Halep a revenit în România şi a anunţat când va avea loc nunta cu Toni Iuruc. "Am emoţii"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20386625/1/simona-halep-si-toni-iuruc.jpg

Simona Halep (locul 13 WTA) a revenit în România, după eliminarea din optimile de finală la US Open. Constănţeanca a anunţat că se va căsători cu omul de afaceri Toni Iuruc (42 de ani) săptămâna viitoare.

Halep şi Iuruc formează un cuplu din 2019. Simona, care va împlini 30 de ani la finalul lunii septembrie, a precizat că mai vrea să joace tenis câţiva ani şi să mai câştige un trofeu de Mare Şlem, apoi plănuieşte să aibă un copil.

Toni Iuruc (42 de ani) este un om de afaceri, milionar în euro. În 2008, i-a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Ulterior, a fost implicat în mai multe tranzacţii imobiliare. Toni Iuruc a trecut deja prin două căsnicii, iar din prima are un copil.

"Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite (n.r - faţă de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a spus Halep, la aeroport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20386625/2/halep-inel.jpg

Simona Halep, fost lider mondial WTA, are două trofee de Mare Şlem în palmares: Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele