Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Simona Halep confirmă participarea la turneul demonstrativ din Africa de Sud

Tenis Publicat pe 22 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20476452/1/halep2.jpg

Simona Halep, locul 20 WTA, a confirmat participarea la turneul demonstrativ din Africa de Sud.

"E oficial! Sunt încântată să vă anunţ că voi participa la turneul #AfricaCaresTennis de la Johannesburg, Africa de Sud, în 18 şi 19 decembrie 2021, folosind tenisul ca un mijloc pentru a sprijini lupta împotriva violenţei pe bază de gen", a spus Halep, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

La turneul Africa Cares vor mai fi prezente legende WTA, Venus Williams şi Martina Hingis.

Un alt participant va fi Khololwam Montsi, considerată o stea în ascensiune în Africa de Sud, dar în prezent pe locul 780 ATP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele