Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Simona Halep continuă să cadă în ierarhia WTA. Pe ce loc se află în clasamentul live

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20444440/1/halep-3.jpg

Simona Halep, locul 18 WTA, a ieşit dintre primele 20 de jucătoare din lume pentru prima dată după opt ani, după ce i-au fost retrase punctele aferente participării la Turneul Campioanelor din 2019.

Halep a obţinut la Shenzhen, în urmă cu doi ani, 500 de puncte, pentru o victorie, în faţa Biancăi Andreescu, şi două înfrângeri, cu Elina Svitolia şi Karolina Pliskova.

Anul trecut, WTA Finals nu s-a ţinut, din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că abia acum i-au fost retrase româncei acele puncte.

În acest moment, înainte de a debuta la Transylvania Open, Halep este pe locul 23, cu 2.408 puncte. Ea a fost ultima dată pe această poziţie la 18 august 2013. De atunci, jucătoarea din Constanţa a făcut neîntrerupt parte din Top 20 WTA.

Pentru a reveni în primele 20 de jucătoare ale lumii, Simona Halep are nevoie să câştige turneul de la Cluj-Napoca, competiţie la care va juca, miercuri, în primul tur, împotriva Gabrielei Ruse, locul 85 WTA.

Mai multe jucătoare sunt afectate de pierderea punctelor de la Turneul Campionilor din 2019. Ucraineanca Elina Svitolina, finalista de atunci, este una dintre cele mai "păgubite", ea urmând a ieşi din Top 10 WTA după coborârea de pe locul 6 pe 14 în ierarhia live şi după patru ani şi jumătate prezenţă între primele zece jucătoare ale lumii. În aceeaşi situaţie este Belinda Bencic din Elveţia (coborâre de pe locul 9 pe 17).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele