Ultima oră
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Simona Halep debordează de încredere după succesul de la Melbourne: ”Hai să continuăm să câştigăm, pentru că îmi place această senzaţie!”

Simona Halep Publicat pe 9 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20542808/1/simona-halep-bianca-andreescu-turneul-wta-28-10-2019.jpg

Simona Halep a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul Melbourne Summer Set 1, că îşi doreşte victorii în continuare, în sezonul 2022. Le-a mulţumit celor din stafful ei imediat după succesul contra Veronikăi Kudermetova şi a transmis un mesaj puternic, încrezător.

Este o plăcere să vorbesc aici, pe această frumoasă arenă. Acum câţiva ani nu am fost învingătorea (n.r. - despre finala AO pierdută în 2018), dar m-am bucurat şi este foarte drăguţ să revin şi să joc în faţa dumneavoastră, aşa că vă mulţumesc pentru susţinere. A fost o plăcere şi m-aţi ajutat să câştig primul turneu din acest an!

Veronika, bravo pentru această săptămână! Ştiu că poate nu ai jucat la cel mai înalt nivel al tău, dar a fost un meci bun şi îţi doresc succes la Australian Open, este mult mai important.

Echipei mele îi mulţumesc, bineînţeles, că a fost alături de mine! Nu este uşor să lucrezi cu mine, ştiu asta, dar vă mulţumesc şi hai să continuăm să câştigăm, pentru că îmi place această senzaţie! O parte din inima mea, de multe ori a spus asta... L-am văzut pe Darren pe ecran, aşa că aş vrea să-i mulţumesc că a venit să mă urmărească.

Nu mai este antrenorul meu, dar este ca din familia mea, aşa că este întotdeauna o plăcere să vin aici şi simt că pacă sunt o parte din Australia. Vă mulţumesc încă o dată", a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

Fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill, o antrenează din acest an pe americanca Amanda Anisimova.

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 3.

Acesta este trofeul cu numărul 23 din carieră, din 41 de finale disputate.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele