Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Simona Halep, donaţie pentru spitalele din România. Sfaturile campioanei în plină pandemie de coronavirus: ”Trebuie să avem grijă de noi şi să fim responsabili şi pozitivi”

Tenis Publicat pe 17 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19305660/1/id89403-inquam-photos-manases-sandor.jpg

Simona Halep a decis să nu stea nepăsătoare în faţa celei mai mari probleme a României, coronavirusul. Sportiva noastră se implică activ şi a decis să doneze o sumă de bani, pentru a ajuta sistemului spitalicesc din Bucureşti, dar şi pe cel din Constanţa. Tenismena îi îndeamnă pe toţi românii, care pot, să ofere sprijin material medicilor şi personalului medical, care fac tot posibilul pentru ajutorarea persoanelor depistate pozitiv.

Halep a postat mesajul video pe site-urile personale de socializare: „Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi, pe care cu greu ni le puteam imagina în urmă cu câteva luni. Este, pe de altă parte, momentul să arătăm că ştim totuşi să fim şi solidari cu vieţile noastre şi cu cele ale celor din jurul nostru.

În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă, expunându-se pentru binele general. Hai să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze cursul normal al vieţii.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea materialelor necesare pentru asemenea situaţii. Suma va fi direcţionată imediat către autorităţile din Bucureşti şi Constanţa. Îi încurajez pe toţi să contribuie la efortul de combatere a acestui virus.

Trebuie să avem grijă de noi şi să fim responsabili şi pozitivi. Să ne ajute Dumnezeu!”.

Circuitul WTA a luat şi el pauză din cauza Covid-19, iar Simona Halep nu evoluează în această perioadă. Ultima competiţie la care a luat startul jucătoarea noastră a fost cel de la Dubai, pe care l-a şi câştigat. Următorul turneu la care, teoretic, va lua startul este cel din Germania, de la Stuttgart, care debutează pe 23 aprilie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele