Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Simona Halep, donaţie pentru spitalele din România. Sfaturile campioanei în plină pandemie de coronavirus: ”Trebuie să avem grijă de noi şi să fim responsabili şi pozitivi”

Tenis Publicat pe 17 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19305660/1/id89403-inquam-photos-manases-sandor.jpg

Simona Halep a decis să nu stea nepăsătoare în faţa celei mai mari probleme a României, coronavirusul. Sportiva noastră se implică activ şi a decis să doneze o sumă de bani, pentru a ajuta sistemului spitalicesc din Bucureşti, dar şi pe cel din Constanţa. Tenismena îi îndeamnă pe toţi românii, care pot, să ofere sprijin material medicilor şi personalului medical, care fac tot posibilul pentru ajutorarea persoanelor depistate pozitiv.

Halep a postat mesajul video pe site-urile personale de socializare: „Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi, pe care cu greu ni le puteam imagina în urmă cu câteva luni. Este, pe de altă parte, momentul să arătăm că ştim totuşi să fim şi solidari cu vieţile noastre şi cu cele ale celor din jurul nostru.

În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă, expunându-se pentru binele general. Hai să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze cursul normal al vieţii.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea materialelor necesare pentru asemenea situaţii. Suma va fi direcţionată imediat către autorităţile din Bucureşti şi Constanţa. Îi încurajez pe toţi să contribuie la efortul de combatere a acestui virus.

Trebuie să avem grijă de noi şi să fim responsabili şi pozitivi. Să ne ajute Dumnezeu!”.

Circuitul WTA a luat şi el pauză din cauza Covid-19, iar Simona Halep nu evoluează în această perioadă. Ultima competiţie la care a luat startul jucătoarea noastră a fost cel de la Dubai, pe care l-a şi câştigat. Următorul turneu la care, teoretic, va lua startul este cel din Germania, de la Stuttgart, care debutează pe 23 aprilie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele