Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Simona Halep, în sferturi la Dubai. Când se joacă meciul cu Sabalenka

Tenis Publicat pe 20 feb 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19272150/1/vlcsnap-2019-06-14-16h33m21s143.png


Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, joi, după ora 18.30, cu Arina Sabalenka, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Meciul este al doilea din sesiunea de seară care începe nu înainte de ora 17.00. Înaintea partidei româncei se joacă întâlnirea Petra Martici - Anett Kontaveit/Anastasia Pavliucenkova.

Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turenului de categorie Premier de la Dubai, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 1-6, 6-2, 7-6 (7), pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, locul 45 WTA, beneficiară a unui wild card.

La rândul ei, Sabalenka a trecut în optimi, cu 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 22 WTA.

Jucătoarea română conduce cu 2-1 în întâlnirile directe. Ultima partidă a fost câştigată de Sabalenka, anul acesta, în sferturi, la Adelaide, scor 6-4, 6-2.

Simona Halep: "Am avut un mic blocaj la spate şi m-am speriat. Sper să nu am dureri"

Simona Halep a declarat că a avut probleme la spate în timpul meciului cu Ons Jabeur, din optimile de finală ale turneului de la Dubai.

"A fost un meci foarte dificil, mereu e greu contra ei pentru că nu dă ritm şi nu ştii la ce să te aştepţi. După primul set am avut un moment să mă gândesc mai mult şi să schimb ritmul ceea ce a fost foarte bine. Greu să explic cum a fost acest meci, dar mă bucur mult că am luptat până la final şi nu am cedat niciun punct. Nu mi-am dat seama că e minge de meci pentru ea, am jucat fiecare punct. La mingea aceea cu ghinion, noroc pentru ea, doua challenge-uri foarte aproape de linie şi al meu, primul serviciu, a fost un pic afară, dar acesta este tenisul şi nu mă plâng pentru că, după o perioadă destul de lungă în care nu am jucat niciun meci astăzi am fost bine. A fost un mic blocaj (n.r. - la spate) la 5-1, când am lovit un rever mai departe de corpul meu şi m-am speriat un pic, dar cu cât am dat drumul la mişcare a fost mai bine. Sper mâine să nu am dureri. În momentul acesta sunt bine. A fost o atmosferă interesantă, ca la un meci de FedCup sau de fotbal, a fost obositor, sinceră să fiu, dar este plăcut să vezi o asemenea atmosferă la un meci de tenis. Mă bucur totuşi că am câştigat eu meciul", a spus Halep, la Digi Sport.

Despre viitoarea adversară, Halep a precizat: "A fost un meci interesant la Adelaide, dar cu siguranţă nu am jucat cel mai bun tenis al meu, ea a fost în formă la meciul acela, având nişte meciuri înainte au ajutat-o. Măine va fi o nouă zi, sper să joc mai bine ca la Adelaide, sunt <all in> şi sper să câştig."

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele